Jij verzet bergen. Marketing-bergen. Van social media beheer en strategische planning tot contentcreatie en inboxbeheer, je hebt alles onder controle. Je analyseert en optimaliseert content en leidt alle marketinginspanningen van je bedrijf. Jouw overtuiging is onmiskenbaar, maar soms lijkt het alsof je tien schaakborden tegelijkertijd moet bespelen - en vaak ook nog in je uppie.

Inbound marketing: de oplossing 

Hoe heerlijk is het als jij iedere marketing en salesmeeting laat zien dat het aantal Sales Qualified Leads boven het plan liggen? De kers op de taart, zouden wij zeggen. En het is makkelijker dan je denkt. Het geheim? Inbound marketing. Met inbound marketing bouw je aan de online autoriteit en genereer je kwalitatieve leads voor sales. Je biedt je potentiele klanten aansprekende en kwalitatieve informatie aan, waarmee je ze helpt om goede aankoopbeslissingen te nemen. Met deze structurele aanpak herpak jij je focus. Door deel te nemen aan dit webinar, weet jij wat deze methode voor jou kan betekenen. En vooral hoe je dit succesvol inzet.

Aanmelden gratis webinar

Dit weet je na het webinar 

  • De basisprincipes van inbound marketing.
  • Waarom inbound marketing dé oplossing is voor online leadgeneratie.
  • Wat een succesvolle aanpak is, aan de hand van een klantcase.
  • Wat de cruciale elementen van online leadgeneratie zijn.
  • Welke tips je kan gebruiken om je salescollega's mee te krijgen. 

Geef niet op, geef je op!

Klaar voor leadgeneratie op een manier die wél voor je werkt? Geef je dan op voor het webinar Inbound Marketing op dinsdag 12 december om 15:00 uur.