Werken bij De Afdeling Marketing

Kom je samen met ons ambities realiseren? We zetten niet alleen de doelen van onze klanten om naar succes, ook die van jou. In ons team groei je door ervaring op te doen bij klanten, verantwoordelijkheid te nemen en te krijgen én door de juiste begeleiding. Wij geven je de ruimte. Jij kunt ‘m pakken. Voor je het weet, werk je al mee aan je eerste campagne. Tot binnenkort?

We zijn op zoek naar:

Contentmarketeer

Contentmarketeers, die zijn er in alle soorten en maten. Wat voor soort wij zoeken? Iemand die de doelen van onze klanten omzet naar passende content. Van een B2B-blogreeks die aansluit bij de merkwaarden tot een whitepaper vol nieuwe inzichten en een keihard converterende landingspagina. Inhoudelijke content waar de doelgroep op aangaat, zoals we dat zo mooi zeggen. Als contentmarketeer bij De Afdeling Marketing in Utrecht ben jij een belangrijke schakel. 

Bekijk de vacature

Online Marketing Strateeg

De online marketingstrategie bedenken, uitvoeren en verbeteren voor verschillende klanten. En daarbij jezelf blijvend doorontwikkelen. Gevarieerder en uitdagender is ondenkbaar. Als online marketing strateeg MKB-bedrijven bij De Afdeling Marketing in Utrecht krijg jij alle verantwoordelijkheid om de doelgroepen te bereiken. IT’ers, consultants, wagenpark beheerders, HR-managers, gamification experts; jij vindt ze en laat ze tot actie overgaan.

Bekijk de vacature

Projectmanager Marketing Campagnes

Overzicht nodig? Onze projectmanager marketing campagnes is een topper in plannen en reviewen. En dat niet alleen – geen vraag is te gek. Van lastminute wijzigingen in content tot het beantwoorden van vragen van collega’s. Daardoor zijn inboundcampagnes altijd tiptop in orde.

Bekijk de vacature

Marketing automation SPECIALIST

Onze HubSpot-specialist (marketing automation specialist) kent HubSpot beter dan d’r eigen broekzak. Van implementatie tot dagelijkse uitvoering. Onze MKB-klanten halen hun doelstellingen dankzij slimme flows en automation. Want onze specialist zorgt dat klanten via HubSpot altijd in contact komen met de juiste mensen.

    

Bekijk de vacature