Werken bij De Afdeling Marketing

Kom je samen met ons ambities realiseren? We zetten niet alleen de doelen van onze klanten om naar succes, ook die van jou. In ons team groei je door ervaring op te doen bij klanten, verantwoordelijkheid te nemen en te krijgen én door de juiste begeleiding. Wij geven je de ruimte. Jij kunt ‘m pakken. Voor je het weet, werk je al mee aan je eerste campagne. Tot binnenkort?

We zijn op zoek naar:

STRATEGISCH CONTENTMARKETEER

Als strategische contentmarketeer krijg je de kans om verantwoordelijkheid te dragen, autonomie te genieten en persoonlijke groei te realiseren. Jij bent de drijvende kracht achter content marketing campagnes, leidt het team indien nodig en vertaalt klantdoelen naar relevante content, van B2B-blogreeksen tot converterende landingspagina's. Kortom, we zoeken iemand die content toevoegt aan marketeer.

Bekijk de vacature

contentmanager

Als contentmanager bij De Afdeling Marketing ben jij de drijvende kracht achter de promotie van alle content en campagnes. Je creëert pakkende teksten, monitort de resultaten en stuurt projecten met passie. Van social media tot nieuwsbrieven, jij weet hoe je onze doelgroep bereikt. Ben jij die creatieve contentmanager met oog voor detail?

Bekijk de vacature

Marketing automation SPECIALIST

Onze HubSpot-specialist (marketing automation specialist) kent HubSpot beter dan d’r eigen broekzak. Van implementatie tot dagelijkse uitvoering. Onze MKB-klanten halen hun doelstellingen dankzij slimme flows en automation. Want onze specialist zorgt dat klanten via HubSpot altijd in contact komen met de juiste mensen.

Niet vacant