Werken bij De Afdeling Marketing

Kom je samen met ons ambities realiseren? Wij zijn hét inbound marketingbureau dat MKB-bedrijven laat groeien. We zetten niet alleen ambities van onze klanten om naar succes. Ook die van jou. Je groeit door ervaring op te doen bij klanten én verantwoordelijkheid te nemen door de juiste begeleiding. Wij geven je hiervoor de ruimte. Jij kunt ‘m pakken. Voor je het weet, werk je al mee aan je eerste inbound marketingcampagne. Tot binnenkort?

Past een rol je niet precies, maar denk je wel dat je goed bij ons past? Stuur gerust een open sollicitatie naar Ronald. Vertel wat je kan en waarom we echt niet zonder jou verder kunnen. Wie weet hebben we een plekje voor je.

We zijn op zoek naar:

Online Marketing Strateeg

De online marketingstrategie bedenken, uitvoeren en verbeteren voor verschillende klanten. En daarbij jezelf blijvend doorontwikkelen. Gevarieerder en uitdagender is ondenkbaar. Als online marketing strateeg MKB-bedrijven bij De Afdeling Marketing in Utrecht krijg jij alle verantwoordelijkheid om de doelgroepen te bereiken. IT’ers, consultants, wagenpark beheerders, HR-managers, gamification experts; jij vindt ze en laat ze tot actie overgaan.

Lees alles over de vacature online marketing strateeg

Marketing automation SPECIALIST

Onze HubSpot-specialist (marketing automation specialist) kent HubSpot beter dan d’r eigen broekzak. Van implementatie tot dagelijkse uitvoering. Onze MKB-klanten halen hun doelstellingen dankzij slimme flows en automation. Want onze specialist zorgt dat klanten via HubSpot altijd in contact komen met de juiste mensen.

Wordt onze HubSpot Specialist!

Projectmanager Marketing Campagnes

Overzicht nodig? Onze projectmanager marketing campagnes is een topper in plannen en reviewen. En dat niet alleen – geen vraag is te gek. Van lastminute wijzigingen in content tot het beantwoorden van vragen van collega’s. Daardoor zijn inboundcampagnes altijd tiptop in orde.

Lees alle over onze vacature Projectmanager Marketing Campagnes