Marketing Nerd, klinkt lullig. Maar zo is het zeker niet bedoeld. Zie het anders als een marketing piraat. 
Je bent van alle markten thuis, bent inventief en een tikkeltje eigenwijs. Je werkt zelfstandig en met je maten. Als marketing automation specialist help je jouw collega’s en klanten verder met je kennis, kunde en vindingrijkheid. Je hebt
vaak weinig tijd en middelen om het doel te bereiken. Dus je bent efficiënt en communiceert helder.

Bij De Afdeling Marketing maak jij verschil door techniek in te richten voor collega’s en klanten. Je doel is om het -professionele- leven van klanten en collega’s makkelijker en succesvoller te maken. Dankzij jouw kennis en vaardigheden komen ze net dat beetje verder, zijn de resultaten beter en krijgen ze meer inzicht in het effect van hun acties én weten ze hoe ze die nog beter kunnen maken. 

 

Wat ga je doen?

Je werk bestaat uit het bedenken en inrichten van slimme workflows voor campagnes en sales-activiteiten. Je maakt dashboards om te laten zien wat de resultaten zijn, maar vooral om te laten zien wat de volgende actie moet worden. Je integreert systemen om terugkerende handelingen te automatiseren, data uit te wisselen of om functionaliteiten samen te brengen.

 

Je werkt met tools als HubSpot, ActiveCampaign, HotJar, Google Analytics, Google Tag Manager, WordPress, Zapier, DataBox, Power BI en alles wat je verder helpt om het werk te vergemakkelijken of sneller inzicht te krijgen. Het is een pre als je ervaring hebt met deze tools. Belangrijker is dat je dergelijke tools snel eigen maakt. Want martech ontwikkelt zich übersnel.

 

Wie ben jij?

Je bent opgeleid als marketeer. Bijvoorbeeld HBO Commerciële Economie richting Marketing, Marketing & Media Management of Communicatie & Multimedia Design. Jij bent degene die het wel leuk vond om in Google Analytics te duiken om erachter te komen waar je kunt verbeteren, om met een paar scriptjes aan de slag te gaan om de juiste gegevens boven water te krijgen of om data aan elkaar te knopen om dingen simpeler te maken. 

 

Je bent pro-actief, analytisch en wilt graag verbeteren en vernieuwen. Je werkt goed samen met collega’s en klanten, je bent geordend en secuur. 

 

Wie zijn wij? 

Wij zijn De Afdeling Marketing, een online marketingbureau in de leukste stad van Nederland. Voor mooie bedrijven en merken zijn wij De Afdeling Marketing die wij helpen om hun groeidoelstellingen te realiseren. Kenmerkend aan onze aanpak is dat wij intensief als collega’s samenwerken met onze klanten. Dat maakt het leuk, persoonlijk en motiverend 

 

Ons team bestaat uit digital savvy marketeers die de marketing stack van onze klanten continue optimaliseren en inbound marketeers die zorgen voor succesvolle inbound campagnes. Dit kernteam wordt ondersteund door een uitgebreide pool van marketing experts. 

 

Persoonlijke groei vinden wij belangrijk. Daarom maken wij veel tijd vrij om ons als team en professional te ontwikkelen. Wij spijkeren theoretische kennis bij, maar vooral creëren wij een omgeving waarin veel geëxperimenteerd wordt, serious play noemen wij dat. Want juist door te experimenteren, leren wij, doen we inzichten op, die we later weer gebruiken voor andere campagnes.

 

Wat kun je verwachten bij De Afdeling Marketing?

We zijn een klein team je hebt dus veel invloed op resultaten, de sfeer en de groeirichting van het bedrijf. Wij geloven dat meer niet altijd beter is, maar beter wel altijd meer. Je krijgt daarvoor alle ruimte om processen, systemen en methodieken te verbeteren of te introduceren. Natuurlijk krijg je goed salaris, maar ook een leuke werkplek in het centrum van Utrecht, 10% tijd om te investeren in opleiding en onbeperkt vakantiedagen (als je collega’s en de resultaten het er mee eens zijn). 

 

Interesse in deze vacature?