Jij weet wat er moet gebeuren. ITers, consultants of gamification experts, jij weet hoe je hun doelgroep kan bereiken. Je wordt graag uitgedaagd en vindt het leuk om de marketingstrategie te bedenken voor diverse klanten. Daarnaast ontwikkel je graag in deze snel veranderende online wereld.  

 

Hier word jij blij van:

Leuk! Een kans in de markt bij één van je klanten. Daar kan jij wel op inspelen met een inbound marketingcampagne of marketing strategie voor een jaar. Wordt de campagne groot? Geen probleem! Je werkt nauw samen met een campagnemanager en verschillende copywriters om de deliverables op tijd af te krijgen. Als je resultaten van de campagne binnen zijn neem je ze door met de klant om meteen de volgende stap te bedenken en de doelen van je klant te bereiken. Jij bent volledig in control, houdt trends in de gaten en weet hoe je deze kan toepassen in de wereld van inbound marketing.

 

Dit ben jij:

Het creatieve brein achter iedere marketingcampagne. Je hebt ervaring met het uitwerken van strategieën en wil hier verder op doorgroeien. Jij weet de juiste insights naar boven te krijgen tijdens creatieve sessies met de klant en deze om te toveren tot effectieve inbound campagneplannen. Daarnaast vind je het leuk om samen te werken met verschillende campagnemanagers en deins je niet terug om af en toe zelf met de voeten in de klei te stappen. Tot slot vind je het leuk om in een klein en snelgroeiend team te werken en dit team met jouw kennis en ideeën verder te helpen. 

 

Ohja, dit zijn wij:

Wij zijn De Afdeling Marketing. Een online marketingbureau in hartje Utrecht. Voor mooie bedrijven en merken zijn wij letterlijk hun afdeling marketing. Wij helpen klanten hun (groei)doelstellingen te realiseren. Kenmerkend aan onze aanpak is dat wij intensief als collega’s samenwerken met onze klanten. Dat maakt ons werk leuk, persoonlijk en motiverend!

Ons team bestaat uit digital savvy marketeers die de marketing stack van onze klanten continu optimaliseert en inbound marketeers die voor succesvolle inbound campagnes zorgen. Dit kernteam wordt ondersteund door een uitgebreide pool van marketing experts. Daarnaast zijn wij een team dat graag doorgroeit en snelle stappen zet naar verbetering!

 

Wat kun je verwachten bij De Afdeling Marketing? 


We zijn een relatief klein team. Je hebt dus veel invloed op de resultaten, de sfeer en de groeirichting van het bedrijf. We geloven dat meer niet altijd beter is, maar beter wel altijd meer. Je krijgt alle ruimte om processen, systemen en methodieken te verbeteren of te introduceren. Natuurlijk krijg je ook goed salaris en tijd om jezelf te ontplooien; zowel binnen je vak, als persoonlijk.  

En niet te vergeten: onbeperkt vakantiedagen (als je collega’s en de resultaten het er mee eens zijn)!

Klaar om te reageren? 

Vul dan het formulier hieronder in met je cv en motivatie of neem direct contact op met Sophie.

 

Interesse in deze vacature?