Als Inbound Marketeer ben jij voor een aantal klanten verantwoordelijk voor de realisatie van de inbound marketing campagnes. Jouw inspanningen dragen meetbaar bij aan het resultaat voor de klant.

 

Je bent ondernemend en hebt een groot inlevingsvermogen in je klanten, hun markt en hun doelgroep. Jij bent de spil in het web van alle marketing acties die opgezet worden om het maximale resultaat voor je klanten te behalen. Je hebt al enige ervaring als online marketeer en staat te popelen om je verder te ontwikkelen. Je hart ligt bij online, je bent ondernemend en je zoekt een omgeving waarin je kwaliteiten echt tot bloei komen. Zodat de turbo in je loopbaan aangaat.  

 

In deze baan ga jij jouw talenten optimaal ontwikkelen en draag je direct bij aan de groei van de klanten van De Afdeling Marketing. Een stijle leercurve, veel werkervaring op doen met verschillende klanten en ontdekken waar jouw sterkten en zwakten liggen.

 

Wie zijn wij? 

Wij zijn De Afdeling Marketing, een online marketingbureau in de leukste stad van Nederland. Voor mooie bedrijven en merken zijn wij De Afdeling Marketing die wij helpen om hun groeidoelstellingen te realiseren. Kenmerkend aan onze aanpak is dat wij intensief als collega’s samenwerken met onze klanten. Dat maakt het leuk, persoonlijk en motiverend 

 

Ons team bestaat uit digital savvy marketeers die de marketing stack van onze klanten continue optimaliseren en inbound marketeers die zorgen voor succesvolle inbound campagnes. Dit kernteam wordt ondersteund door een zeer uitgebreide pool aan marketing experts. 

 

Persoonlijke groei vinden wij belangrijk. Daarom maken wij veel tijd vrij om ons als team en professional te ontwikkelen. Wij spijkeren theoretische kennis bij maar vooral creëren wij een omgeving waarin veel geëxperimenteerd wordt, serious play noemen wij dat. Want juist door te experimenteren, leren wij, doen we inzichten op, die we later weer gebruiken voor andere campagnes.

 

Wat ga je doen? 

Je voert de inbound campagneplannen uit die door de inbound strateeg zijn opgesteld. De aanpak  stem je af met de klant. Je zorgt ervoor dat deze plannen binnen tijd en budget worden uitgevoerd. Door alle werkzaamheden strak in te plannen, te briefen en bij te sturen waar nodig. Zo werk je gestructureerd naar een deadline toe. Je gaat de methodologie en het softwarepakket van HubSpot eigen maken. 

 

Samen met onze HubSpot specialist zorg je ervoor dat alle campagne middelen gepubliceerd worden. Jij weet precies welke campagnes er lopen, wat er gedaan moet worden en wie je wanneer moet inzetten om alle campagnemiddelen te realiseren.  Kleine aanpassingen doe je zelf, grotere wat complexere aanpassing brief je aan het team om aan te passen. 

 

Jij bent het aanspreekpunt voor de klant, jij bent hun vaste marketeer. Je informeert hen over de resultaten, deelt je inzichten, rapporteert op de lopende en komende acties, onderhoud de relatie, signaleert kansen voor groei en initieert initiatieven om die te verzilveren.  

 

Wie zoeken wij? 

Jij bent gek van online marketing, content, SEO, data, conversie en leadgeneratie. Je bent geen expert op al deze gebieden maar snapt wel hoe het in hoofdlijnen werkt en hoe je er sturing aan kan geven. Je zet je kennis en vaardigheden in om succesvolle campagnes te realiseren. Je hebt al wat ervaring in een online marketing omgeving opgedaan en je hebt een HBO/WO niveau 

 

Je bent en werkt gestructureerd. Je houdt van overzicht en strak georganiseerde lijstjes. En je bent altijd bezig. Liever een volle agenda want 'dan vliegt de dag voorbij'.

 

Je vindt het super om mensen te laten vertellen over hun vakgebied en dit om te zetten in pakkende briefings. Je vindt het leuk om zelf teksten te schrijven waar nodig en je beschikt over uitstekende communicatieve en schriftelijke vaardigheden. Je bent flexibel, werkt zelfstandig en nauwkeurig. Je bent resultaatgericht. Je leert graag nieuwe dingen, pakt deze snel op en weet ze succesvol toe te passen. 

 

Wat krijg je daarvoor terug? 

Prima salaris & goede secundaire arbeidsvoorwaarden 

Een rol met verantwoordelijkheid en veel ruimte voor eigen initiatief. Je krijgt volop ruimte om jezelf te ontplooien: zowel binnen je vak, als persoonlijk. Een informeel en enthousiast team dat je zorgvuldig begeleidt en helpt beter te worden. Een toffe werkomgeving in de oudste gevangenis van Nederland, in hartje Utrecht.  

 

Heb je interesse en denk je dat jij echt verschil maakt voor klanten en binnen De Afdeling Marketing? Vul dan het formulier hieronder in met motivatie. Of neem direct contact op met Simon.

 

Interesse in deze vacature?