Wil jij de mooie sites maken? Bouw je web modules met CSS en Javascript? Ben je een held of heldin die het leuk vindt om uit te pluizen hoe een API het best kan worden gebruikt om gegevens uit het ene systeem naar het andere te sturen?  Wij hebben plaats voor een developer die van veel markten thuis is (of wil worden) en zowel front- als back -end werk interessant vindt.

Wie ben jij?

Je bent bezig met de studie HBO Marketing & Media Management  of Communicatie & Multimedia  Design. Ook vind jij het leuk om in Google Analytics te duiken  om erachter te komen waar je kunt verbeteren, om met een paar scriptjes aan de slag te gaan om de juiste gegevens boven water te krijgen  of  om data aan elkaar te knopen om dingen simpeler te maken.Je bent  proactief, analytisch en wilt graag verbeteren en vernieuwen.Je werkt goed samen met collega’s en klanten, je bent geordend en secuur.

 

Wie zijn wij?

Wij zijn  De Afdeling Marketing,  een online  marketingbureau  in de leukste stad van Nederland. Voor mooie bedrijven en merken zijn wij De Afdeling Marketing  die wij  helpen om  hun  groei doelstellingen  te realiseren. Kenmerkend aan onze aanpak is dat wij intensief als collega’s samenwerken met onze klanten. Dat maakt het leuk, persoonlijk en motiverend.   

 

Ons team bestaat uit digital  savvy  marketeers die de marketing stack van onze klanten continue optimaliseren en  inbound marketeers die zorgen voor succesvolle  inbound campagnes. Dit kern team wordt ondersteund door een zeer uitgebreide pool aan marketing experts.  

 

Persoonlijke groei vinden wij belangrijk. Daarom maken wij veel tijd voor je vrij om  ons team  te  ontwikkelen. Wij spijkeren theoretische kennis bij maar vooral  creëren  wij een omgeving waarin  veel  geëxperimenteerd  wordt,  serious  play  noemen wij dat. Want juist door te experimenteren, leren wij,  doen  we  inzichten op, die  we later  weer gebruiken voor andere campagnes.   

 

Ben jij op zoek naar een uitdagende developer stage en wil je graag leren? Solliciteer dan direct voor de developer stage bij De Afdeling Marketing! 

 

 

Interesse in deze vacature?