Je helpt bij het bedenken, ontwikkelen én creëren van uiteenlopende concepten en de uitvoering daarvan. Ook ga je ook aan de slag met het bedenken van de concepten voor content voor De Afdeling Marketing en voor onze klanten. Samen met je collega’ s (projectmanager, campagnemanager en marketing technology) ontwikkel je de mooiste en meest effectieve online campagnes.

 

Wie ben jij?

Je doet een studie in de richting van Design Digital Media, ruimtelijke vormgeving of HBO Multimedia Design. Je bent praktisch ingesteld en begrijpt dat design niet alleen creatief, maar vooral ook functioneel en commercieel moet zijn. Je hebt ervaring met het maken van sites of pagina's.

 

Wie zijn wij?

Wij zijn  De Afdeling Marketing,  een online marketingbureau in de leukste stad van Nederland. Voor mooie bedrijven en merken zijn wij De Afdeling Marketing  die wij  helpen om  hun  groei doelstellingen  te realiseren. Kenmerkend aan onze aanpak is dat wij intensief als collega’s samenwerken met onze klanten. Dat maakt het leuk, persoonlijk en motiverend.   

 

Ons team bestaat uit digital  saffy  marketeers die de marketing stack van onze klanten continue optimaliseren en  inbound marketeers die zorgen voor succesvolle  inbound campagnes. Dit kernteam wordt ondersteund door een zeer uitgebreide pool aan marketing experts.  

 

Persoonlijke groei vinden wij belangrijk. Daarom maken wij veel tijd voor je vrij om  ons team  te  ontwikkelen. Wij spijkeren theoretische kennis bij maar vooral  creëren  wij een omgeving waar in  veel  ge-experimenteerd  wordt,  serious play  noemen wij dat. Want juist door te experimenteren, leren wij,  doen  we  inzichten op, die  we later  weer gebruiken voor andere campagnes.   

 

Ben jij op zoek naar een uitdagende design stage en wil je graag leren? Solliciteer dan direct voor de design stage bij De Afdeling Marketing! 

Interesse in deze vacature?