Jij weet hoe het werkt. De back-end van marketing ken jij als de achterkant van je hand. Slimme workflows, automatiseringen en campagnes inrichten, jij bent die digitale marketing expert!

Hier word jij blij van

Een nieuwe tool die kansen biedt voor mijn klanten, leuk! Het inrichten van een slimme marketing automation flow of het sparren met de klant voor SEO optimalisatie, voor jou geen probleem. Je werkt dagelijks nauw samen met een campagnemanager en marketing strateeg om het optimale resultaat te behalen voor onze klanten. Daarnaast word je een HubSpot expert en werk je regelmatig met tools als HotJar, Google analytics, Tag manager, Wordpress, Zapier, DataBox, etc. 

 

Dit ben jij

Jij bent de slimme digitale expert die zorgt dat alles aan de achterkant klopt. Je kan er dan ook niet tegen als het in de back-end een rommeltje is of dat campagnes technisch niet goed in elkaar zitten. Je bent pro-actief, analytisch en vindt het leuk om samen te werken. Daarnaast vind je het leuk om nieuwe dingen te leren en werk je graag in een klein en snelgroeiend team!

Oh ja, dit zijn wij

Wij zijn De Afdeling Marketing, een online marketingbureau in hartje Utrecht. Voor mooie bedrijven en merken zijn wij letterlijk hun afdeling marketing. Wij helpen onze klanten hun (groei)doelstellingen te realiseren. Kenmerkend aan onze aanpak is dat wij intensief als collega’s samenwerken met onze klanten. Iedereen heeft zijn/haar eigen expertise. Persoonlijk contact vinden we een belangrijk onderdeel binnen alle samenwerkingen, zowel intern als extern. Dat maakt ons werk leuk, persoonlijk en motiverend.

Ons team bestaat uit digital savvy marketeers die de marketing stack van onze klanten continu optimaliseert en inbound marketeers die voor succesvolle inbound campagnes zorgen. Dit kernteam wordt ondersteund door een uitgebreide pool van marketing experts. Daarnaast zijn wij een team dat graag doorgroeit en snelle stappen zet naar verbetering.  

 

Wat kun je verwachten bij De Afdeling Marketing?

Wij zijn een relatief klein team. Je hebt dus veel invloed op de resultaten, sfeer en groeirichting van het bedrijf. Wij geloven dat meer niet altijd beter is, maar beter wel altijd meer. Je krijgt alle ruimte om processen, systemen en methodieken te verbeteren of te introduceren.

Natuurlijk krijg je goed salaris (denk aan 3000 tot 4000) en tijd om jezelf te ontplooien; zowel binnen je vak, als persoonlijk

En niet te vergeten: onbeperkt vakantiedagen (als je collega’s en de resultaten het er mee eens zijn)!

Klaar om te reageren? 

Vul dan het formulier hieronder in met je cv en motivatie of neem direct contact op met Sophie.

Interesse in deze vacature?