Plannen en organiseren van content en inbound campagnes. Als campagne coördinator mogen we je hier zeker voor (video)bellen. Je denkt vooruit, zorgt dat de copywriters aan het werk kunnen en de content volgens planning gepubliceerd is. Je snapt wat een goede tekst inhoudt en kan deze prima zelf reviewen. 

Wie je bent

Een ster in het plannen en publiceren van content. Dat doe je namelijk al 5+ jaar met veel plezier. Je bent lekker jezelf, flexibel en niet bang voor deadlines. Je kan goed communiceren, denkt vooruit en leert graag nieuwe dingen. Door jouw sterke organisatorische vaardigheden te combineren met je kennis van content en taal zorg je ervoor dat alle content goed en op tijd is gepubliceerd in Hubspot. Dat planners niet creatief zijn, is volgens jou een dikke fabel. Je reviewt teksten graag zelf en draait er je hand niet voor om af en toe zelf een tekstje te schrijven voor o.a. social media, nieuwsbrieven of een pakkende marketingmail.

 

Wie wij zijn

Wij zijn De Afdeling Marketing. Een snelgroeiend inbound marketingbureau in hartje Utrecht. Niet alleen zijn we Platinum Hubspot Agency Partner met een van de hoogste score voor klanttevredenheid in Europa, werken bij ons is ook een feest.

Als collega bij De Afdeling Marketing kom je terecht in klein, enthousiast en gedreven team. Samen vormen we letterlijk de afdeling marketing voor verschillende bedrijven en merken. We noemen onze klanten liever collega's: want we werken intensief samen om alle doelstellingen te halen. Met onze persoonlijke aanpak, digitale kennis en rake inbound marketingcampagnes komt dat zeker goed.

Wij zijn een zuster organisatie van Presenter. Met onze Presenter collega's werken we veel samen zowel op specialisme als op sociaal vlak. Oftewel, werken bij De Afdeling Marketing biedt je de voordelen en de kenmerken van zowel een klein team als van een grote organisatie. 

Wat je bij ons doet

Samen met je marketingcollega's werk je voor verschillende organisaties tegelijk. Normaal op ons kantoor, nu nog even via Teams. Elke campagne is anders, maar dit is wat je zeker gaat doen: 

 

  • Je realiseert de content voor inbound marketing campagnes: van planning tot publicatie;
  • Je plant de content, na ontvangst van de briefings en campagneplannen, in onze contentkalender;
  • Je zorgt dat alle content binnen een campagne met elkaar verbonden is en zo vorm geeft aan de uitgedachte inbound content journey.
  • Je bewaart het overzicht en houdt de Inbound Marketeer op de hoogte van de voortgang;
  • Je schakelt copywriters in om de content te maken en koppelt ze aan experts bij de klant om inhoud op te halen;
  • Je redigeert opgeleverde teksten en plaatst en publiceert de content in Hubspot;
  • Je schrijft soms zelf een tekstje voor social media, nieuwsbrieven en marketingmails.

 

Wat kun je verwachten bij De Afdeling Marketing?

Een klein, maar gezellig en snelgroeiend team. We geven en nemen graag verantwoordelijkheid voor ons werk. Je hebt veel invloed op de resultaten, sfeer en groeirichting van het bedrijf. Je krijgt alle ruimte om contentprocessen, systemen en methodieken te verbeteren of te introduceren.

Natuurlijk krijg je een goed passend salaris. Onze ruime secundaire arbeidsvoorwaarden zijn om over naar huis te schrijven en er is genoeg tijd en ruimte om jezelf te ontwikkelen; zowel binnen je vak, als persoonlijk.

Klaar om te reageren? 

Mooi zo. Vul het formulier hieronder in met je cv en motivatie of neem direct contact op met Ronald.

Interesse in deze vacature?